Като използвате сайта на benix.bg, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за използване на бисквитки и Декларация за поверителност на личните данни.

Бизнес планиране


Какво включва услугата „Бизнес планиране“

  • Създаваме цели и мисия на вашата фирма. Те са задължителната основа, на която да градите успешен бизнес.
  • Изготвяме анализи и определяме стратегиите, които да използвате за постигане на мисиите и целите на бизнеса ви.

Бизнес планът се променя според етапа, на който се намира фирмата ви. Когато стартирате бизнес, се нуждаете от подробен план, който обхваща всички негови аспекти. Когато мислите за напредък, разширяване или оптимизация на вече съществуващ бизнес, може да имате нужда от бизнес план, насочен към конкретна част от вашата фирмена структура.

Необходимо ли ви е бизнес планиране?

Фирмите, които пренебрегват редовното бизнес планиране, се развиват с по-бавни темпове и пропускат възможностите си за растеж, заради липсата на яснота Бизнес планът – независимо в какъв етап на развитие е вашата фирма – ви помага да определите посоката, конкурентните си предимства и да вземете информирани решения за развитие. Той е и задължителна част от документите, необходими за външно финансиране.

Защо да се доверите на екипа на „Беникс“ за вашето бизнес планиране

  • Разглеждаме аспектите на бизнеса ви в дълбочина. Експертите в екипа на „Беникс“ се занимават с бизнес планиране повече от 21 години. Наясно сме с подводните камъни, с необходимостта от обширни проучвания, с важността на бизнес плана за развитието на вашата фирма. Отделяме внимание и време, за да се запознаем с вашия бизнес, със спецификите, конкуренцията. Създаваме бизнес планове, които ви помагат да виждате ясно как да стигнете до целта си.
  • Ставаме ваши верни партньори във всяка стъпка от развитието на фирмата ви. Бизнес планирането не е нещо, което правите веднъж и завинаги. То е постоянен процес. Препоръчваме ви да работите по него с един и същи екип.

Опитът ни показва, че дългосрочните партньорства са много по-пълноценни за бизнеса на нашите клиенти. Опознаваме спецификите на фирмата, стила на управление, следим всяка промяна в тяхната област. Това ни позволява да сме по-бързи и още по-точни в бизнес планирането.


Ако искате да взимате адекватни решения, да успявате да предвидите промените, за да избегнете вътрешнофирмените кризи и да разширявате бизнеса си успешно, поверете ни вашето бизнес планиране. Ако имате въпроси, свържете се с нас.