Съдействие при данъчни ревизии и проверки

Какво включва услугата „Съдействие при данъчни ревизии и проверки“

Независимо дали сте физическо или юридическо лице, при проверка и ревизия разчитате на нас за:

  • пълно съдействие по време на целия процес – изготвяме необходимите справки, придружителни писма, писмени обяснения, окомплектоваме документи и други данни и справки изискани от проверяващите органи;
  • комуникация с проверяващите органи, присъствие на срещи, експертна помощ по време на разговорите – в наше лице имате опитен и компетентен партньор, който ще направи проверката максимално плавна и спокойна;
  • обработка на цялата необходима информация за физически лица – при този тип ревизии и проверки обикновено проблемът е липсата на счетоводни данни; ние правим всичко възможно да ги съберем и обработим, за да сте наясно какво може да очаквате като проблеми и развитие;
  • изготвяне на справки и анализ на проблемите за юридически лица – наша грижа е да подготвим всички необходими справки за гладкото протичане на проверките, да ви предоставим предварителен анализ на проблемите и да ви консултираме какви са възможните варианти за действие.


Защо да използвате услугата „Съдействие при данъчни ревизии и проверки“ на „Беникс“

  • По-гладко протичане на проверката. Благодарение на нашите експерти необходимите документи и справки са налице в срок и проверяващите могат да си свършат бързо и безпроблемно работата.
  • Спокойствие и подкрепа от опитен партньор. Ние знаем какви са процедурите, познаваме изискванията и процесите, ще ви консултираме на всяка стъпка и ще бъдем ваш верен съветник при разговорите с проверяващите.
  • Яснота за евентуалния развой на събитията. Събираме информация, анализираме и ви помагаме да си изясните как може да се развие проверката и с какви евентуални проблеми може да се сблъскате. Това ви позволява да се подготвите и да реагирате адекватно.

Свържете се с нас – счетоводна къща „Беникс“. Осигурете си максимално спокойствие и благоприятно развитие на събитията при данъчни ревизии и проверки.